Nordiska Mästerskapet i Konstflyg 2023 – Segel samt Motorflyg.

Det är nu klart att nästa års Nordiska Mästerskap i Konstflyg med segelflygplan kommer att genomföras på Söderhamns Flygplats, skriver Anders Trygg, tävlingsledare NM 2023 i denne invitation

Tekst: Anders Trygg / Foto: Gustav Salminen

Opdateret med bulletin 24. januar 2023 (link til PDF)

Det är nu klart att nästa års Nordiska Mästerskap i Konstflyg med segelflygplan kommer att genomföras på Söderhamns Flygplats (gamla flygflottiljen F15) under tiden från onsdagen den 2 Augusti till och med lördagen den 5 Augusti 2023 med möjlighet till träning på flygplatsen från Fredagen den 28 Juli.

Inbjudan kommer att ske till alla klasser (Basic till Unlimited) för såväl segel som motorflyg och vi har stora förhoppningar om att tillhandahålla en ASK 21 samt en Pawnee.

Aerobatic boxen kommer att ligga rakt över flygplatsens norra del, med landningsbanan i centrum, grässtråk finns att tillgå på båda sidor om banan.

Det finns också mycket goda möjligheter till övernattning på flygplatsen, frukost, lunch och middag finns att tillgå i mässen.

Väl mött på nästa års NM och hör gärna av er om det  är frågor, mer info finns också fortlöpande på Aerobatics Forum på facebook, samt i detta forum under den kommande vinter.

Med vänlig hälsning,

Anders Trygg, Tävlingsledare NM 2023

0708-996 337